Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Aprovada per majoria la pròrroga de dos mesos per poder aplicar les mesures per evitar la propagació de la COVID-19.

Aprovada per majoria la pròrroga de dos mesos per poder aplicar les mesures per evitar la propagació de la COVID-19.

Consell General, 9 de setembre 2021

El Consell General ha celebrat aquest dijous la primera sessió ordinària d’aquest nou període de sessions. El debat s’ha iniciat amb la lectura de l’informe de la Comissió Permanent de la mà de la secretaria de torn de la Sindicatura, la Sra. Susanna Vela. En aquest informe es tracten els afers i les decisions preses fora del període de sessions comprés entre el 16 de juliol i el 31 d’agost del 2021.

L’últim punt tractat ha estat el relatiu a la Petició d’autorització per prorrogar la facultat del Govern d'establir les restriccions i mesures previstes en els articles 4 de la Llei 30/2018, del 6 de desembre, qualificada de seguretat pública, i 59 de la Llei general de sanitat, del 20 de març de 1989, segons acord del 18 d’agost del 2021. Tots els grups parlamentaris han votat a favor excepció de la consellera general no-adscrita, Carine Montaner, que s’hi ha abstingut. Així doncs, es prorroguen dos mesos més per poder aplicar les mesures per evitar la propagació del SARS-CoV-2.

Galeria d'imatges