Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Aprovada per majoria la llei de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2.

Aprovada per majoria la llei de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2.

Consell General, 15 d'abril del 2021

En la primera sessió ordinària prevista per aquest dijous dia 15 d'abril s'ha examinat i votat el Projecte de llei de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2. Aquesta llei ha estat presentada en el Ple per part del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo El text preveu la reducció de la renda de locals per a negoci així com la reducció de la renda dels habitatges d’ús turístic (HUT).

Aquesta reducció correspon al període comprès entre el dia 1 de maig del 2021 i el dia 31 de maig del 2021, justificant una davallada en la xifra de negoci durant el mes de maig del 2021 en relació amb el mes de maig del 2019.

El text, aprovat per la majoria de la Cambra, ha rebut el suport de la consellera general no adscrita, Carine Montaner i dels grups de majoria. Els grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents i el grup parlamentari Socialdemòcrata, també han anunciat en el decurs de les seves intervencions que s’hi abstindrien.

 

Vídeo

Galeria d'imatges