Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Aprovada la pròrroga per poder aplicar les mesures per evitar la propagació del SARS-CoV-2

Aprovada la pròrroga per poder aplicar les mesures per evitar la propagació del SARS-CoV-2

Consell General, 7 de setembre del 2022

El Consell General ha celebrat aquest dimecres la primera sessió ordinària d’aquest nou període de sessions amb dos punts en l’ordre del dia. El debat s’ha iniciat amb la lectura de l’informe de la Comissió Permanent de la mà de la secretaria de torn de la Sindicatura, la Sra. Susanna Vela. En aquest informe es tracten els afers i les decisions preses fora del període de sessions comprés entre el 16 de juliol i el 31 d’agost del 2022.

El segon punt de l’ordre del dia ha estat el relatiu a la Petició de prorrogar la facultat del Govern d’establir les restriccions i mesures previstes en els articles 4 de la Llei 30/2018, del 6 de desembre, qualificada de seguretat pública, i 59 de la Llei general de sanitat, del 20 de març de 1989, amb la finalitat de protegir la salut pública, segons acord del 17 d’agost del 2022. Tots els grups parlamentaris han donat suport a la Petició. Així doncs, es prorroguen dos mesos (2) més per poder aplicar les mesures per evitar la propagació del SARS-CoV-2.

 

Galeria d'imatges