Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Aprovada la pròrroga per poder aplicar les mesures per evitar la propagació de la COVID-19.

Aprovada la pròrroga per poder aplicar les mesures per evitar la propagació de la COVID-19.

Consell General, 10 de novembre del 2022

El Consell General ha celebrat aquest dijous dues sessions ordinàries amb dos punts en l’ordre del dia. El debat s’ha iniciat amb el punt relatiu a la Petició de prorrogar la facultat del Govern d’establir les restriccions i mesures previstes en els articles 4.3 de la Llei 31/2021, del 22 de novembre, de text consolidat qualificada de seguretat pública i 59.1 de la Llei general de sanitat, del 20 de març de 1989, amb la finalitat de protegir la salut pública, segons acord del 2 de novembre del 2022. Tots els grups parlamentaris han donat suport a la Petició a excepció de la consellera general no adscrita, Carine Montaner. En aquest sentit, es prorroguen dos mesos (2) més per poder aplicar les mesures per evitar la propagació del SARS-CoV-2.

Seguidament s’ha iniciat la sessió de control amb quatre preguntes al Govern amb resposta oral formulades totes elles pel Grup Parlamentari Socialdemòcrata.

Galeria d'imatges