Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / 25è aniversari de la Constitució

25è aniversari de la Constitució

Consell General, 2 de febrer de 2018.

Avui fa 25 anys que el Consell General va aprovar la Constitució del Principat d'Andorra, que el dia 14 de març del mateix 1993 seria ratificada pel poble andorrà mitjançant referèndum. Per commemorar aquest 25è aniversari de la Constitució, el Consell General està organitzant un seguit d'actes que s'allargaran fins a la tardor.

En l'apartat d'actes que tindran lloc pròximament al Consell General, hi trobem el concert "ONCA & Joan Enric Lluna", el 17 de febrer a les 20.30h. El concert, amb el clarinet com a protagonista, inclourà obres de Spohr, Bruch i Guinovart.

D'altra banda, el 26 de febrer, a les 19h, tindrà lloc la inauguració de l'exposició "Llegir i escriure amb Anne Frank", que arriba a Andorra de la mà de l'Aliança Andorrano-Francesa i l'Organització Internacional de la Francofonia. L'acte inclourà la conferència "A l'entorn del Diari d'Anne Frank" a càrrec d'Elda Gahete, agregada de lletres clàssiques.

Finalment, el dia 1 de març,a les 19h, el vestíbul del Consell General acollirà una taula rodona de síndics generals, que oferiran una visió de l'evolució d'Andorra aquests 25 anys.

Els actes al voltant del 14 de març i més enllà, seran anunciats properament.

Galeria d'imatges