Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / 21ena edició del Consell General dels Joves

21ena edició del Consell General dels Joves

Consell General, 15 de febrer del 2023

Els participants del la 21ena edició del Consell General dels Joves visiten les instal·lacions del Consell General

La síndica general, Roser Suñé, la subsíndica general, Meritxell Palmitjavila i els consellers generals membres de la Comissió permanent han rebut els 38 estudiants de segona ensenyança de tots els sistemes educatius d’Andorra que participaran en la 21ena edició del Consell General dels Joves.

Els participants han tingut l’ocasió de visitar l’hemicicle i posteriorment, els membres de la Comissió permanent els han explicat el funcionament del treball que realitzaran dividits en tres comissions per acabar el procés amb el debat que tindrà lloc al Ple.

Com cada any s’han seleccionat 6 proposicions de llei que pretenen, entre d’altres, reduir el preu del lloguer de pisos per a joves; reformar el sistema educatiu i establir una jornada intensiva; legalitzar la doble nacionalitat o promoure el descans setmanal de tres dies.

El treball en comissions tindrà lloc l’1 de març on els  joves analitzaran les proposicions de llei en Comissió i podran modificar els textos inicials mitjançant esmenes. Els textos resultants es sotmetran al Ple per a la seva votació final. La Sessió plenària tindrà lloc el dia 22 de març.

Galeria d'imatges