Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Activitat parlamentària / Control i impuls de l'acció política i de Govern / Preguntes / Preguntes amb resposta oral / Publicació de la pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Carine Montaner, consellera general del GPT + UL + I, relativa al SAAS i a la crisi sanitària de la COVID-19

Publicació de la pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Carine Montaner, consellera general del GPT + UL + I, relativa al SAAS i a la crisi sanitària de la COVID-19

Amb declaració d’urgència
02/07/2020
BCG 51/2020 de 01/07/2020
475
02/07/2020

 

A la Sindicatura

La sotasignada, Carine Montaner Raynaud, del Grup Parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, d’acord amb el que disposa el capítol quart títol IV del reglament del Consell General, formulo la següent pregunta perquè sigui resposta pel Govern, de forma oral, davant el Ple del Consell General.

De conformitat amb l’article 132 del mateix reglament, sol·licito que aquesta pregunta obtingui la declaració d’urgència.

Pregunta relativa al SAAS i a la crisi sanitària de la COVID-19

Es demana al M. I. Govern,

Quina planificació sanitària ha previst en cas d’un possible rebrot de la COVID 19 en un futur proper? Quines mesures es preveuen pel personal sanitari en terme de protecció de la seva salut i de retribucions, entre altres?

A Andorra la Vella, l’1 de juliol del 2020

Carine Montaner Raynaud                                               
Consellera General