Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Activitat parlamentària / Control i impuls de l'acció política i de Govern / Preguntes / Preguntes amb resposta oral / Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Judith Salazar, presidenta suplent del GPS, relativa a la publicació de les darreres declaracions del President de la CEA relatives als salaris.

Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Judith Salazar, presidenta suplent del GPS, relativa a la publicació de les darreres declaracions del President de la CEA relatives als salaris.

07/04/2022
BCG 46/2022 de 07/04/2022
275
21/04/2022

 

Molt Il·lustre Senyora,

La sotasignada, Judith Salazar Álvarez, presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, d’acord amb el que preveu el Capítol Quart del Reglament del Consell General, formulo la pregunta següent perquè es respongui pel Govern, de forma oral, davant el ple del Consell General.

Pregunta que es formula en relació amb la publicació de les darreres declaracions del President de la CEA relatives als salaris

VISTES les declaracions del President de la CEA del proppassat 31 de març, a partir de les quals convida a “obrir el debat sobre apujar el sou als treballadors”.

Es demana:

Quina opinió en té el Govern al respecte?

Pregunta que haurà de respondre’s, de forma oral, en el sí del Consell General.

Consell General, 4 d’abril del 2022

Judith Salazar Àlvarez                                                                                                                        
Presidenta Suplent                                                                                                                              
Grup Parlamentari Socialdemòcrata