Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Activitat parlamentària / Control i impuls de l'acció política i de Govern / Preguntes / Preguntes amb resposta oral / Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Carine Montaner, consellera general del GPT + UL + I, relativa a un possible reconeixement del Govern al SAAS.

Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Carine Montaner, consellera general del GPT + UL + I, relativa a un possible reconeixement del Govern al SAAS.

05/05/2020
BCG 27/2020 de 05/05/2020
260
14/05/2020

 

A la Sindicatura

La sotasignada, M. I. Carine MONTANER RAYNAUD consellera general del Grup Parlamentari Terceravia Unió Laurediana, d’acord amb el que disposa el capítol IV del reglament del Consell General, formulo la següent pregunta, perquè sigui resposta pel Govern, de forma oral, davant el Ple del Consell General.

El nostre país està en guerra contra el coronavirus i els nostres soldats són totes aquelles persones que fan part del personal sanitari que han anat a lluitar contra el virus amb una penúria d’armes adients és a dir del material sanitari al principi de la pandèmia. Gràcies a elles per a la gran feina que han fet i que estan fent. Els ciutadans del nostre país aplaudeixen aquelles persones fantàstiques cada dia a la mateixa hora com a gest de suport com a gest d’agraïment.

Però és evident que a nivell Estatal i a nivell del SAAS caldria un reconeixement. És per aquest motiu que es demana a M.I Govern si el SAAS pensa premiar el personal sanitari que no ha comptat les hores,  personal sanitari, que ha estat i, que està  al peu de canó per cuidar i curar els malalts en aquest període de Coronavirus.

Dia 5 de maig del 2020

Carine Montaner Raynaud                                               
Consellera General