Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Activitat parlamentària / Control i impuls de l'acció política i de Govern / Preguntes / Preguntes amb resposta oral / Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Carine Montaner, consellera general del GPT + UL + I, relativa a la situació econòmica segons el context sanitari del Coronavirus.

Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la Sra. Carine Montaner, consellera general del GPT + UL + I, relativa a la situació econòmica segons el context sanitari del Coronavirus.

05/05/2020
BCG 27/2020 de 05/05/2020
254
14/05/2020

 

A la Sindicatura

La sotasignada, M. I. Carine MONTANER RAYNAUD consellera general del Grup Parlamentari Terceravia Unió Laurediana, d’acord amb el que disposa el capítol IV del reglament del Consell General, formulo la següent pregunta, perquè sigui resposta pel Govern, de forma oral, davant el Ple del Consell General.

Tenint en compte del context sanitari del Coronavirus

Es demana a M. I. Govern

si ens pot informar :

1) sobre la situació econòmica actual,

2) dels resultats de les accions dutes a terme en base de les lleis votades al ple relatives al covid 19 a nivell de les empreses i del teixit social.

3) si s’està plantejant més mesures per recolzar el teixit econòmic que permetria aguantar millor el teixit social.

4) de les negociacions dutes a terme amb els països veïns per tal que Andorra sigui considerat com una destinació de turisme domèstic a Espanya i a França.

5) I per acabar de l’avançament dels protocols de seguretat sanitària per a la represa segura dels diferents sectors empresarials per garantir la protecció de la salut dels treballadors i dels ciutadans.

Dia 4 de maig del 2020

Carine Montaner Raynaud                                               
Consellera General