Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Activitat parlamentària / Control i impuls de l'acció política i de Govern / Preguntes / Preguntes amb resposta oral / Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel Sr. Pere López, president del GPS, relativa a la reunió mantinguda pel Cap de Govern amb el Secretari d’Estat de la Santa Seu.

Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel Sr. Pere López, president del GPS, relativa a la reunió mantinguda pel Cap de Govern amb el Secretari d’Estat de la Santa Seu.

22/09/2020
BCG 70/2020 de 22/09/2020
692
01/10/2020

 

Molt il·lustre Senyora,

El sotasignant, Pere Lopez Agràs, conseller general i president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, d’acord amb el que disposa el capítol quart del títol IV del Reglament del Consell General, formulo les següents preguntes perquè sigui resposta pel Govern, de forma oral, davant el ple del Consell General:

Preguntes que es formulen amb relació a la reunió mantinguda pel Cap de Govern amb el Secretari d’Estat de la Santa Seu.

Atès que el dia 7 de setembre el nunci apostòlic Bernardito Cleopas Auza explicava als mitjans de comunicació que el Cap de Govern s’havia reunit amb el secretari d’Estat de la Santa Seu Pietro Parolin durant el mes de gener.

Davant d’aquestes manifestacions,

Es demana :

- Com explica el Govern que l’esmentada reunió no formés part de l’agenda pública del Cap de Govern ni fos objecte de cap publicitat ni explicació pública?. I com interpreta el Govern que l’esmentada reunió si fos elevada al caràcter de públic per part del Govern del Vaticà?

Consell General, 22 de setembre del 2020

Pere López Agràs                                                                 
Conseller General i President                                          
Grup Parlamentari Socialdemòcrata