Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Activitat parlamentària / Control i impuls de l'acció política i de Govern / Preguntes / Preguntes amb resposta oral / Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel Sr. Carles Sánchez, conseller general del GPS, relativa als recursos humans i econòmics del Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut

Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel Sr. Carles Sánchez, conseller general del GPS, relativa als recursos humans i econòmics del Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut

09/06/2020
BCG 42/2020 de 09/06/2020
372
18/06/2020

 

Molt Il·lustre Senyora,

El sotasignat, Carles Sánchez Rodríguez, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, d’acord amb el que preveu el Capítol Quart del Reglament del Consell General, formulo les preguntes següents perquè es respongui pel Govern, de forma oral, davant del ple del Consell General.

Pregunta que es formula en relació als recursos humans i econòmics del Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut

Vist que les mesures extraordinàries preses a arrel de l’emergència sanitària propiciada per la Covid-19 impliquen un augment de les situacions de risc pel que fa a la recepció dels ingressos de les famílies.

Vist que les lleis aprovades a tal efecte i les modificacions i noves disposicions reglamentàries amplien el ventall d’ajuts i que aquests requereixen la seva gestió per part d’Afers socials.

Es demana:

- Amb quins recursos humans compta el ministeri per a la gestió dels casos que atén i amb quins recursos econòmics es compta per a l’execució dels ajuts?

Consell General, 8 de juny del 2020

Carles Sánchez Rodríguez                                                 
Conseller General                                                                
Grup Parlamentari Socialdemòcrata