Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Vídeos / Sessions del Consell General / 2012-11-08 Sessió ordinària del Consell General

2012-11-08 Sessió ordinària del Consell General


1. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 7 de novembre del 2012, relativa al projecte de fer venir el Cirque du Soleil al nostre país, (Reg. Núm. 953).

2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 29 d’octubre del 2012, relativa a conèixer la situació de les converses amb els Comuns per modificar la normativa de delimitació de competències entre l’Administració comunal i l’Administració general, (Reg. Núm. 916).

3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Gerard Barcia Duedra, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 29 d’octubre del 2012, relativa a la separació d’un dels camps de neu del Principat de Ski Andorra, per causa de les polítiques fiscal i turística del Govern, (Reg. Núm. 917).

4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 29 d’octubre del 2012, relativa als canvis de condicions de terminis i de pressupost del projecte del nou estadi nacional, (Reg. Núm. 918).

5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. David Rios Rius, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 29 d’octubre del 2012, relativa a les mesures de reactivació econòmica que actualment s’estiguin aplicant destinades a les petites i mitjanes empreses i als professionals del país, (Reg. Núm. 919).

6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 29 d’octubre del 2012, relativa als passos que ha fet Govern per millorar els espais i les mitjans del Servei d’Ocupació, (Reg. Núm. 920).

DATA DE LA GRAVACIÓ
08/11/2012

CATEGORIA
Sessions ordinàries