Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Vídeos / Sessions del Consell General / 30-11-2016 Sessió ordinària del Consell General

30-11-2016 Sessió ordinària del Consell General


1- Examen i votació del Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei 9/2005, del 21 de febrer, qualificada del Codi Penal.

2- Examen i votació del Projecte de llei de designació de carreteres i gestió de la xarxa viària.

3- Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pels M. I. Srs. Gerard Alís Eroles, Rosa Gili Casals i Pere López Agràs, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt, al Projecte de llei qualificada de col·laboració entre l’Administració general i els comuns, i entre els comuns.

4- Examen i votació del Projecte de llei d’intercanvi automàtic d’informació en matèria fiscal.

5- Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari destinat a finançar l’enderroc del camp d’Esports d’Aixovall i la restitució del terreny a l’estat anterior.

6- Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació de l’Acord de París, de 12 de desembre del 2015.

7- Examen i votació de la Proposta d’aprovació de l’adhesió al Conveni relatiu a la tramesa i la notificació a l’estranger d’actes judicials i extrajudicials en matèria civil o comercial, del 15 de novembre de 1965.

8- Examen i votació de la Proposta d’aprovació de l’adhesió al Conveni sobre l’obtenció de proves a l’estranger en matèria civil o comercial, del 18 de març de 1970.

9- Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i la República de Portugal per evitar la doble imposició i prevenir l’evasió fiscal en matèria d’impostos sobre la renda.

DATA DE LA GRAVACIÓ
30/11/2016

CATEGORIA
Sessions ordinàries