Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Vídeos / Sessions del Consell General / Any 2014 / 09-10-2014 Sessió ordinària del Consell General

09-10-2014 Sessió ordinària del Consell General


  • 1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. David Rios Rius, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 30 de setembre del 2014, relativa a la recaptació de l’impost de societats provinent del sector bancari i financer, (Reg. Núm. 886).
  • 2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 30 de setembre del 2014, relativaa les crítiques sobre les diverses mancances que tindria el nou Estadi Nacional, (Reg. Núm. 887).
  • 3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 30 de setembre del 2014, relativa a la preparació per part de l’Administració fiscal de la propera aplicació de l’impost sobre la renda de les persones físiques, (Reg. Núm. 890).
  • 4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Sílvia Eloïsa Bonet Perot, consellera general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 30 de setembre del 2014, relativa a saber si Govern té intenció de presentar abans de finalitzar la legislatura un projecte de modificació del Codi de relacions laborals per a la introducció del dret de vaga, (Reg. Núm. 891).


  • Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Conveni entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern de la República Francesa per evitar les dobles imposicions i prevenir l'evasió i el frau fiscals en matèria d'impostos sobre la renda, signat a París el 2 d’abril del 2013.
  • Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Conveni entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern de la República Francesa en l'àmbit de l'ensenyament, signat a París l’11 de juliol del 2013.

  • Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern de la República Francesa relatiu a la cooperació tècnica i a l'assistència mútua en matèria de protecció civil i a la integració dels equips de socors andorrans en els equips de socors francesos durant les seves intervencions fora del territori francès en cas de catàstrofes naturals o d'accidents tecnològics greus, signat a París el 17 de març del 2014.
  • Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern de la República Francesa relatiu a la cooperació transfronterera en matèria policial i duanera.

  • Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pel M.I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del grup Parlamentari Mixt, al Projecte de llei de regulació dels jocs d'atzar.

DATA DE LA GRAVACIÓ
09/10/2014

CATEGORIA
Sessions ordinàries