Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Vídeos / Sessions del Consell General / 18-01-2019 continuació de la sessió extraordinària del Consell General del 17 de gener

18-01-2019 continuació de la sessió extraordinària del Consell General del 17 de gener


  • Examen i votació de les esmenes a la totalitat presentades pel M. I. Sr. Jordi Gallardo Fernàndez, president del Grup Parlamentari Liberal i pels M. I. Srs. Josep Pintat Forné, Joan Carles Camp Areny, Carles Naudi d’Areny-Plandolit Balsells, Josep Majoral Obiols i Carine Montaner Raynaud, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt, al Projecte de llei de regulació de l’establiment de preus mínims de venda dels productes del tabac.

(0h.00' 01'' - 1h.48' 19''

  • Debat de totalitat del Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2019, així com l’examen i votació de les esmenes a la totalitat presentades pels M. I. Srs. Gerard Alís Eroles, Rosa Gili Casals i Pere López Agràs, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt, pel M. I. Sr. Jordi Gallardo Fernàndez, president del Grup Parlamentari Liberal i pels M. I. Srs. Josep Majoral Obiols, Joan Carles Camp Areny i Carine Montaner Raynaud, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt i del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.

(1h.48' 00'' - 5h.36' 06''


DATA DE LA GRAVACIÓ
18/01/2019

CATEGORIA
Sessions extraordinàries