Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió ordinària del Consell General pel dia 6 de maig del 2021.

Convocatòria d’una sessió ordinària del Consell General pel dia 6 de maig del 2021.

6 de maig del 2021, dijous, a les 16 h

El proper dia 6 de maig del 2021, dijous, a les 16 h, se celebrarà una sessió ordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

  • Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral, (segons llistat annex).


Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 6 de maig del 2021.

  1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jordi Font Mariné, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 27 d’abril del 2021, relativa a la construcció d’una rotonda a la C G-1 a l’altura de la Borda Sabaté,(Reg. Núm. 392).
  2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Judith Salazar Álvarez, presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 27 d’abril del 2021, relativa amb els embarassos de menors que tenen lloc en el nostre país, (Reg. Núm. 393).
  3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 27 d’abril del 2021, relativa a la presencia del Copríncep episcopal a la XXVII Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern i al XIII Encuentro Empresarial Iberoamericano, (Reg. Núm. 394).

Galeria d'imatges