Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una una sessió ordinària del Consell General pel dia 16 de desembre del 2021

Convocatòria d’una una sessió ordinària del Consell General pel dia 16 de desembre del 2021

16 de desembre del 2021, dijous, a les 16 h

El proper dia 16 de desembre del 2021, dijous, a les 16 h, se celebrarà una sessió ordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

  1. Examen i votació del Projecte de llei de revocació de l’autorització administrativa de la Universitat Oberta La Salle.
  2. Examen i votació de les liquidacions de comptes del Consell General, dels òrgans que hi estan vinculats, del Tribunal Constitucional, de l’Administració general, de les entitats parapúbliques, de dret públic i altres organismes, així com de les societats públiques participades per l’Administració general, corresponents a l’exercici del 2019, i dels resultats de l’informe del Tribunal de Comptes en relació a les transferències fetes als comuns, corresponent al mateix exercici.
  3. Examen i votació de la Petició de prorrogar la facultat de Govern d'establir les restriccions i mesures previstes en els articles 4 de la Llei 30/2018, del 6 de desembre, qualificada de seguretat pública, i 59 de la Llei general de sanitat, del 20 de març de 1989, segons acord de l'1 de desembre del 2021.
  4. Examen i votació de la Proposició de llei de les finances comunals.
  5. Examen i votació de la Proposta d'acord per a la creació d'una Comissió especial de seguiment de la CASS i per a la sostenibilitat de les pensions.
  6. Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 14/2017, del 22 de juny, de prevenció i lluita contra el blanqueig de diners o valors i el finançament del terrorisme.

 

Galeria d'imatges