Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una una sessió ordinària del Consell General pel dia 13 de maig del 2021

Convocatòria d’una una sessió ordinària del Consell General pel dia 13 de maig del 2021

13 de maig del 2021, dijous, a les 16 h

El proper dia 13 de maig del 2021, dijous, a les 16 h, se celebrarà una sessió ordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

1. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de seguretat privada.

2. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació de la Llei 9/2003, del 12 de juny del Patrimoni Cultural d'Andorra.

3. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum.

4. Examen i votació de l’esmena a la totalitat amb text alternatiu presentada per les M.I. Sres. Judith Salazar Álvarez i Susanna Vela Palomares, presidenta suplent i consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei de creació de la Fundació Privada del Sector Públic Andorra Recerca i Innovació.

5. Examen i votació de la Proposta d'acord per al foment d'un pacte d'estat per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació de la CASS.

6. Examen i votació de la Proposta d'acord de mesures d'eliminació i prevenció de l'amiant.

7. Examen i votació del Projecte de llei del Codi de la circulació.

Galeria d'imatges