Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una una sessió ordinària del Consell General pel dia 12 de maig del 2022

Convocatòria d’una una sessió ordinària del Consell General pel dia 12 de maig del 2022

12 de maig del 2022, dijous, a les 16 h

El proper dia 12 de maig del 2022, dijous, a les 16 h, se celebrarà una sessió ordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

1. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Protocol addicional del Conveni del Consell d’Europa per a la prevenció del terrorisme, fet a Riga, el 22 d’octubre del 2015.

2. Examen i votació de la Proposta de ratificació del Conveni europeu per a la repressió del terrorisme, fet a Estrasburg el 27 de gener de 1977 i de ratificació del Protocol d’esmena del Conveni europeu per a la repressió del terrorisme, fet a Estrasburg, el 15 de maig de 2003.

3. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de l’adhesió d’Andorra al Protocol destinat a prevenir, reprimir i castigar el tràfic d’éssers humans, en particular de dones i infants, que complementa el Conveni de les Nacions Unides contra la delinqüència organitzada transnacional.

4. Examen i votació de la Proposta d'acord sobre la informació, els mitjans de comunicació i la publicitat institucional.

5. Examen i votació de la Proposició de llei de Protocol i Cerimonial.

6. Examen i votació del Projecte de llei del Pla d’Estadística 2022-2025.

7. Examen i votació del Projecte de llei de contractació pública.

Galeria d'imatges