Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió ordinària del Consell General pel dia 29 d’abril del 2021

Convocatòria d’una sessió ordinària del Consell General pel dia 29 d’abril del 2021

29 d’abril del 2021, dijous, a les 16 h

El proper dia 29 d’abril del 2021, dijous, a les 16 h, se celebrarà una sessió ordinària del Consell General, amb l’ordre del dia següent:


  1. Elecció d’un membre de la Comissió Permanent per cobrir la vacant produïda entre els electes en col·legi parroquial.
  2. Nomenament d’un membre suplent de la delegació del Consell General davant de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa.

  3. Informe anyal del Raonador del Ciutadà corresponent a l'any 2019.
  4. Examen i votació de la Proposició de llei de modificació de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum.
  5. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de la representació digital d'actius mitjançant l'ús de la criptografia i de la tecnologia de llibre registre distribuït i blockchain.
  6. Examen i votació del Projecte de llei de recuperació i de resolució d'entitats bancàries i d'empreses d'inversió.
  7. Examen i votació del Projecte de llei d'esports electrònics.
  8. Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada per la M.I. Sra. Judith Salazar Álvarez i pels M.I. Srs. Roger Padreny Carmona i Carles Sánchez Rodríguez, consellers generals del Grup Parlamentari Socialdemòcrata Projecte de llei de creació de l'Institut Nacional de l'Habitatge d'Andorra.
  9. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació de la Llei 11/2008, del 12 juny, de fundacions.
  10. Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 35/2014, del 27 de novembre, de serveis de confiança electrònica.

 

Galeria d'imatges