Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió informativa pública del Sr. Joan Martínez Benazet, ministre de Salut, davant de la Comissió Legislativa de Sanitat, pel dia 1 de febrer del 2022.

Convocatòria d’una sessió informativa pública del Sr. Joan Martínez Benazet, ministre de Salut, davant de la Comissió Legislativa de Sanitat, pel dia 1 de febrer del 2022.

1 de febrer del 2022, a les 15.30 h

La Comissió Permanent en la seva reunió del dia 28 de gener del 2022, exercint les competències que li atribueix el Reglament del Consell General, ha acordat a demanda del M. I. Sr. Jordi Font Mariné, president de la Comissió Legislativa de Sanitat, autoritzar la celebració d’una sessió extraordinària de la referida comissió el dia 1 de febrer del 2022, a les 15.30h, amb l’ordre del dia següent:

  • Punt Únic: Compareixença a iniciativa pròpia del M. I. Sr. Joan Martínez Benazet, ministre de Salut, amb la finalitat d’informar de la situació actual de la crisi d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2 i sobre l’estimació de l’evolució de la crisi sanitària causada per la pandèmia.

Galeria d'imatges