Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió informativa pública del Sr. Èric Jover, ministre de Finances i Portaveu, i de la Sra. Maria Ubach, ministra d’Afers Exteriors, pel 24 de març del 2022

Convocatòria d’una sessió informativa pública del Sr. Èric Jover, ministre de Finances i Portaveu, i de la Sra. Maria Ubach, ministra d’Afers Exteriors, pel 24 de març del 2022

24 de març del 2022, a les 11.30 h

El proper dijous 24 de març del 2022, a les 11.30 h, se celebrarà a la sala de reunions públiques de la planta -3 del nou edifici del Consell General, una sessió informativa pública del M.I. Sr. Èric Jover Comas, ministre de Finances i Portaveu, i de la M.I. Sra. Maria Ubach Font, ministra d’Afers Exteriors, davant de la Comissió Legislativa de Política Exterior amb l’ordre del dia següent:

L'ordre del dia d'aquesta sessió serà el següent:

  1. Compareixença, a iniciativa pròpia, del ministre de Finances, Èric Jover Comas, per informar de l’aplicació de sancions internacionals en el marc del conflicte d’Ucraïna.
  2. Compareixença, a iniciativa pròpia, de la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach Font, per informar del mecanisme d’acollida de refugiats ucraïnesos a Andorra en el marc del conflicte d’Ucraïna.

Galeria d'imatges