Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió informativa pública de les Sres. Verònica Canals, ministra de Turisme, i Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports, pel dia 5 de maig del 2021.

Convocatòria d’una sessió informativa pública de les Sres. Verònica Canals, ministra de Turisme, i Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports, pel dia 5 de maig del 2021.

5 de maig del 2021, dimecres, a les 15.30 h

El proper dia 5 de maig del 2021, dimecres, a les 15.30 h, se celebrarà a la sala de reunions públiques de la planta -3 del nou edifici del Consell General, una sessió informativa pública de les M. I. Sres. Verònica Canals Riba. ministra de Turisme, i Sílvia Riva González, ministra de Cultura i Esports, davant de la Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports i de la Comissió Legislativa d’Economia, amb l’ordre del dia següent:

  • PUNT ÚNIC: Compareixença, a iniciativa pròpia, de la Ministra de Turisme, M.I Sra. Verònica Canals Riba, i la Ministra de Cultura i Esports, M.I. Sra. Sílvia Riva González, acompanyades del cònsol major de Canillo i President d’ENSISA, Hble. Sr. Francesc Camp, i el Director General d’ENSISA, Sr. David Hidalgo, per presentar la candidatura d’ENSISA als campionats del món d’esquí alpí 2027.

Galeria d'imatges