Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / DESCONVOCADA: Convocatòria d’una sessió informativa pública de la Sra. Sílvia Calvó, ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, pel dia 3 de març del 2021.

DESCONVOCADA: Convocatòria d’una sessió informativa pública de la Sra. Sílvia Calvó, ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, pel dia 3 de març del 2021.

3 de març del 2021, dimecres, a les 17.30 h

BCG 18/2021 de 24/02/2021

 

El proper dia, 3 de març del 2021, dimecres, a les 17.30 h, se celebrarà a la sala de reunions públiques de la planta -3 del nou edifici del Consell General, una sessió informativa pública de la M. I. Sra. Sílvia Calvó Armengol, ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, davant de la Comissió Legislativa de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient, amb l’ordre del dia següent:

 

  • PUNT ÚNIC: Compareixença, a iniciativa pròpia, de la M. I. Sra. Sílvia Calvó Armengol, ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, per fer la presentació del seguiment de les actuacions previstes a l’Acord de reconeixement de la crisi climàtica i de declaració de l’estat d’emergència climàtica i ecològica del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat.

Galeria d'imatges