Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió informativa pública de la Sra. Sílvia Calvó, ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat pel dia 10 de setembre del 2021.

Convocatòria d’una sessió informativa pública de la Sra. Sílvia Calvó, ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat pel dia 10 de setembre del 2021.

10 de setembre del 2021, divendres, a les 11.30 h

El proper dia 10 de setembre del 2021, divendres, a les 11.30 h, se celebrarà a la sala de reunions públiques de la planta -3 del nou edifici del Consell General, una sessió informativa pública de la M.I. Sra. Sílvia Calvó Armengol, ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, davant de la Comissió Legislativa d’Economia, amb l’ordre del dia següent:

  • PUNT ÚNIC: Compareixença, a iniciativa pròpia, de la Ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó Armengol, per presentar el Projecte de llei per a l’adaptació de la societat pública Centre de Tractament de Residus d’Andorra, SA com a instrument de gestió directa.

Galeria d'imatges