Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió informativa pública de la Sra. Montserrat Capdevila, presidenta del Consell d’Administració de la CASS i del Sr. Jordi Cinca, president de la Comissió Gestora del Fons de reserva de jubilació, pel dia 2 de juny del 2022.

Convocatòria d’una sessió informativa pública de la Sra. Montserrat Capdevila, presidenta del Consell d’Administració de la CASS i del Sr. Jordi Cinca, president de la Comissió Gestora del Fons de reserva de jubilació, pel dia 2 de juny del 2022.

2 de juny del 2022, dijous, a les 15.30 h

El proper dia 2 de juny del 2022, dijous, a les 15.30 h, se celebrarà a la sala de reunions públiques de la planta -3 del nou edifici del Consell General, una sessió informativa pública de la Sra. Montserrat Capdevila Pallarés, presidenta del Consell d’Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, i el Sr. Jordi Cinca Mateos, president de la Comissió Gestora del Fons de reserva de jubilació, davant de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost i de la Comissió Legislativa de Sanitat, amb l’ordre del dia següent:

  • PUNT ÚNIC: Compareixença de la Sra. Montserrat Capdevila Pallarés, presidenta del Consell d’Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, i el Sr. Jordi Cinca Mateos, president de la Comissió Gestora del Fons de reserva de jubilació, per presentar per presentar els documents “Memòria anual 2021” i “Informe anual 2021”.

Galeria d'imatges