Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió informativa pública de la Comissió d’estudi per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació de la CASS, pel dia 13 de juliol del 2021.

Convocatòria d’una sessió informativa pública de la Comissió d’estudi per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació de la CASS, pel dia 13 de juliol del 2021.

13 de juliol del 2021, dimarts, a les 11 h.

El proper dia 13 de juliol del 2021, dimarts, a les 11 h, se celebrarà a la sala de reunions públiques de la planta -3 del nou edifici del Consell General, una sessió informativa pública de la Comissió d’estudi per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació de la CASS, amb l’ordre del dia següent:

  1. Aprovació, si escau, de les Actes 03/21 i 04/21.
  2. Compareixença del Sr. Albert Font Massip, president del Consell d'Administració de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social, i del Sr. Jordi Cinca Mateos, president de la Comissió Gestora del Fons de reserva de jubilació.
  3. Compareixença del Sr. José Antonio Herce, tècnic designat pels representants de la Caixa Andorrana de Seguretat Social i de la Comissió Gestora del Fons de reserva de jubilació.
  4. Altres qüestions d’interès per a la Comissió.

Galeria d'imatges