Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió informativa pública d'Albert Font, president del Consell d’Administració de la CASS, de Joaquima Sol, directora general i de Jordi Cinca, president de la C. Gestora del Fons de jubilació, pel dia 7 de maig del 2021

Convocatòria d’una sessió informativa pública d'Albert Font, president del Consell d’Administració de la CASS, de Joaquima Sol, directora general i de Jordi Cinca, president de la C. Gestora del Fons de jubilació, pel dia 7 de maig del 2021

Convocatòria d’una sessió informativa pública del Sr. Albert Font, president del Consell d’Administració de la CASS, acompanyat de la Sra. Joaquima Sol, directora general i del Sr. Jordi Cinca, president de la Comissió Gestora del Fons de reserva de jubilació, pel dia 7 de maig del 2021.

El proper dia 7 de maig del 2021, divendres, a les 9.30h, se celebrarà a la sala de reunions públiques de la planta -3 del nou edifici del Consell General, una sessió informativa pública del Sr. Albert Font Massip, president del Consell d’Administració de la CASS, acompanyat de la Sra. Joaquima Sol Ordis, directora general i del Sr. Jordi Cinca Mateos, president de la Comissió Gestora del Fons de reserva de jubilació, davant de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost i de la Comissió Legislativa de Sanitat conjuntament, amb l’ordre del dia següent:

  • PUNT ÚNIC: Compareixença del Sr. Albert Font Massip, president del Consell d’Administració de la CASS, acompanyat de la Sra. Joaquima Sol Ordis, directora general i del Sr. Jordi Cinca Mateos, president de la Comissió Gestora del Fons de reserva de jubilació, per presentar els documents “Memòria anual 2020” i “Informe anual 2020”.

Galeria d'imatges