Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Convocatòries / Convocatòria d’una sessió informativa pública conjunta del Sr. Josep Maria Rossell, ministre de Justícia i Interior i del Sr. Víctor Filloy, ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, pel dia 14 de desembre del 2020.

Convocatòria d’una sessió informativa pública conjunta del Sr. Josep Maria Rossell, ministre de Justícia i Interior i del Sr. Víctor Filloy, ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, pel dia 14 de desembre del 2020.

El proper dia 14 de desembre del 2020, dilluns, a les 15.30h, se celebrarà a la sala de reunions públiques de la planta -3 del nou edifici del Consell General, una sessió informativa pública conjunta del M. I. Sr. Josep Maria Rossell Pons, ministre de Justícia i Interior i del M. I. Sr. Víctor Filloy Franco, ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, davant de les Comissions Legislatives de Justícia, Interior i Afers Institucionals i d’Afers Socials i Igualtat, amb l’ordre del dia següent:

  • PUNT ÚNIC: Compareixença conjunta del M. I. Sr. Josep Maria Rossell Pons, ministre de Justícia i Interior i del M. I. Sr. Víctor Filloy Franco, ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, acompanyats del secretari d’Estat de Justícia i Interior, Sr. Joan León, i de la secretària d’Estat d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Sra. Maria Teresa Milà, per informar sobre violència de gènere i domèstica, delictes tecnològics i estupefaents.

Galeria d'imatges