Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Comunicats de premsa / Junta de Presidents

Junta de Presidents

Consell General, 11 de gener del 2022

En el decurs de la reunió de la Junta de Presidents celebrada el dia d’avui s’ha determinat designar competent a la Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports per a conèixer el Projecte de llei de creació del sistema de validació dels aprenentatges basats en l’experiència; designar a la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost per a conèixer el Projecte de llei de modificació de la Llei 1/2019, del 17 de gener, de la funció pública i, per últim designar a la Comissió Legislativa de Política Exterior per a conèixer el Projecte de llei de mesures per a la seguretat de les xarxes i dels sistemes d’informació.

Alhora, s’ha acordat celebrar una sessió ordinària del Consell General el proper dia 20 de gener a les 16 hores per examinar i votar les iniciatives següents:

  • Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la tarifa general de taxes sobre el consum, de la Llei 27/2008, del 20 de novembre, d’impostos especials, de la Llei 2/2018, del 22 de març, de control de les mercaderies sensibles i de la Llei 16/2019, del 15 de febrer, de regulació de l’establiment de preus mínims de venda dels productes del tabac.
  • Examen i votació del Projecte de llei per a l’adaptació de la societat pública Centre de Tractament de Residus d’Andorra, SA com a instrument de gestió directa.
  • Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei de declaració del Dia de la Constitució, del 8-10-1998.

També, s’ha acordat celebrar una sessió ordinària del Consell General el dia 31 de gener, a les 16 hores, per a tractar l’examen i votació del Projecte de llei del pressupost per a l'exercici del 2022.

D’altra banda s’ha establert el següent calendari de sessions pel període comprés entre l’1 de març i el 15 de juliol:

  • En aquest sentit es preveu reservar el 10 i 31 de març, 7 d’abril, 12 de maig, 16 i 30 de juny i 14 de juliol per a tractar les iniciatives que estiguin disponibles pel Ple.
  • Així mateix es reserven els dies 17 de març, 21 d’abril, 19 de maig i 7 de juliol per a celebrar sessions de preguntes al Govern amb resposta oral (sessions de control).

Finalment s’informa que la propera reunió de la Junta de Presidents se celebrarà, el dia 1 de març, a les 16 hores.

Galeria d'imatges