Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Comunicats de premsa / Junta de Presidents

Junta de Presidents

Consell General, 1 de desembre del 2021

En el decurs de la reunió de la Junta de Presidents celebrada aquesta tarda s’ha determinat designar competent a la Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports per a conèixer el Projecte de llei de modificació de la Llei de declaració del dia de la constitució, del 8-10-1998.

Alhora, s’ha acordat celebrar una sessió del Consell General el proper dijous dia 16 de desembre, a les 16 hores, així com reservar els dies 20 i 31 de gener del 2022 per a tractar les iniciatives que estiguin disponibles pel Ple i, deixar sense efecte la reserva prèvia de data 20 de desembre d’enguany.

També s’ha acordat celebrar la sessió tradicional de Sant Tomàs el proper dia 21 de desembre del 2021, a les 12 hores a l’hemicicle del Consell General, amb l’ordre del dia següent:

1.         Informe de la delegació del Consell General a la Unió Interparlamentària corresponent a l’any 2021.

2.         Informe de la delegació del Consell General a l’Assemblea Parlamentària de la Francofonia (APF) corresponent a l’any 2021.

3.         Informe de la delegació del Consell General a l’Assemblea parlamentària de la Mediterrània (APM) corresponent a l’any 2021

Finalment, s’informa que la propera reunió de la Junta de Presidents se celebrarà, el dia 11 de gener del 2022, a les 17 hores.

Galeria d'imatges