Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Comunicats de premsa / Junta de Presidents

Junta de Presidents

Consell General, 2 de juny del 2021

COMUNICAT DE PREMSA

 

En el decurs de la reunió de la Junta de Presidents celebrada ahir a la tarda es va determinar designar competent a la Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports per a conèixer el Projecte de llei de creació del Marc andorrà de qualificacions, designar a la Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers Institucionals per a conèixer el Projecte de llei d'accés electrònic de l'Administració de justícia, designar a la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost per a conèixer el Projecte de llei de contractació pública, el Projecte de llei de les taxes d'intercanvi aplicades a les operacions de pagament amb targeta i el Projecte de llei de modificació de la Llei 14/2017, del 22 de juny, de prevenció i lluita contra el blanqueig de diners o valors i el finançament del terrorisme i per últim, designar la Comissió Legislativa d’Economia per a conèixer el Projecte de llei de noves mesures excepcionals i urgents per la situació causada per la pandèmia del SARS-CoV-2.

També es va acordar celebrar una sessió ordinària del Consell General el proper dia 10 de juny, a les 16 hores amb el següent ordre del dia:

  1. Examen i votació de la Petició d’autorització per prorrogar la facultat del Govern d’establir les restriccions i mesures previstes en els articles 4 de la Llei 30/2018, del 6 de desembre, qualificada de seguretat pública, i 59 de la Llei general de sanitat, del 20 de març de 1989, segons acord del 19 de maig del 2021.
  2. Preguntes al Govern amb resposta oral.

 

Alhora es van reservar els dies 17 de juny, 8 i 15 de juliol per tractar les iniciatives que estiguin disponibles pel Ple. Així mateix, es va decidir confeccionar els ordres del dia de les sessions per tal d’ajustar la durada de les mateixes.

D’altra banda, es va acordar que la Comissió d’estudi per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació de la CASS s’activarà el proper dimarts 8 de juny, a les 12 hores.

Finalment, s’informa que la propera reunió de la Junta de Presidents se celebrarà, el dia 1 de juliol del 2021, a les 16 h.

Galeria d'imatges