Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Comunicats de premsa / Junta de Presidents

Junta de Presidents

Consell General, 4 de maig del 2021

COMUNICAT DE PREMSA

  

En el decurs de la reunió de la Junta de Presidents celebrada el dia d’avui s’ha determinat designar competent a la Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports per a conèixer el Projecte de llei de modificació de la Llei 17/2018, del 26 de juliol, d’ordenament del sistema educatiu andorrà, i designar a la Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers Institucionals per a conèixer el Projecte de llei de text consolidat de la Llei del notariat i la Proposició de llei Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum.

Alhora, s’ha acordat celebrar una sessió ordinària el 13 de maig, a les 16 hores i reservar el dia 20 de maig, per tractar les iniciatives que estiguin disponibles pel Ple.

S'informa també que la delegació de l'Assemblea Parlamentària de la Mediterrània (A.P.M.), ha quedat formada per la Sra. Berna Coma González (GPD) i els Srs. Jordi Font Mariné (GPS), Marc Magallón Font (GPL) i Raul Ferré Bonet (GPCC).

Finalment, s’informa que la propera reunió de la Junta de Presidents se celebrarà, el dia 1 de juny, a les 16.15 h.

Galeria d'imatges