Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Comunicats de premsa / Junta de Presidents

Junta de Presidents

Consell General, 30 de març del 2021

COMUNICAT DE PREMSA

 

En el decurs de la reunió de la Junta de Presidents celebrada el dia d’avui s’ha determinat designar competent a la Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers Institucionals per a conèixer la Proposició de llei de modificació de la Llei 11/2008, del 12 de juny, de fundacions.

Alhora, s’ha acordat celebrar una sessió ordinària del Consell General el proper dia 8 d’abril, a les 16 h, per examinar i votar les iniciatives següents:

  • Examen i votació de la Petició d’autorització per prorrogar la facultat del Govern d'establir les restriccions i mesures previstes en els articles 4 de la Llei 30/2018, del 6 de desembre, qualificada de seguretat pública, i 59 de la Llei general de sanitat, del 20 de març de 1989.
  • Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 24/2018, del 18 d'octubre, del Codi de procediment civil.

També s’ha acordat celebrar una sessió ordinària del Consell General el proper dia 29 d’abril, per tractar les iniciatives que puguin estar disponibles per al Ple.

Finalment, s’informa que la propera reunió de la Junta de Presidents se celebrarà, el dia 4 de maig, a les 16 hores.

Galeria d'imatges