Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Comunicats de premsa / Junta de Presidents

Junta de Presidents

Consell General, 1 d'octubre del 2020

COMUNICAT DE PREMSA

 

En el decurs de la reunió de la Junta de Presidents celebrada el dia d’avui s’ha determinat designar competent a la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost per a conèixer la Proposició de llei de les finances comunals i designar la Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports per a conèixer el Projecte de llei de modificació de la Llei 17/2018, del 26 de juliol, d’ordenament del sistema educatiu andorrà.

També s’ha acordat celebrar una sessió ordinària el proper dilluns dia 5 d’octubre, a les 16 h per tractar un únic punt en l’ordre del dia relatiu a l’examen i votació del Projecte de llei d’adhesió d’Andorra al Fons Monetari Internacional.

Alhora s’ha acordat celebrar una sessió ordinària el dia 8 d’octubre, a les 16 hores per tractar els punts següents:

  1. Sol·licitud de declaració d’utilitat pública i la necessitat d’ocupació dels terrenys, i eventuals drets patrimonials, afectats per l’expedient 0001/2020 intitulat “Expedient d'expropiació relatiu a l'eixample i la rectificació de la CG-2, tram La Trava - Bordes de l'Aldosa, Parròquia de Canillo”.
  2. Nomenament de la directora de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra, (AQUA).
  3. Examen i votació de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei 9/2005, del 21 de febrer, qualificada del Codi Penal.
  4.  Projecte de llei de modificació de la Llei 17/2018, del 26 de juliol, d’ordenament del sistema educatiu andorrà. 

Pel que fa a la previsió del calendari de sessions del Consell General es reserva els dies 29 d’octubre, 12 i 26 de novembre i 17 de desembre per tractar les iniciatives que puguin estar disponibles per al Ple.

Finalment s’informa que la propera reunió de la Junta de Presidents se celebrarà, el dia 3 de novembre, a les 16 h.

 

 

Galeria d'imatges