Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Comunicats de premsa / Junta de Presidents

Junta de Presidents

Consell General, 9 de setembre del 2020

COMUNICAT DE PREMSA

 

En el decurs de la reunió de la Junta de Presidents celebrada el dia d’avui s’ha determinat designar competent a la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost per a conèixer el Projecte de llei d'adhesió d'Andorra al Fons Monetari Internacional.

Pel que fa al calendari de sessions del Consell General per al present període de sessions es reserva els dies 17 de setembre, 8 i 29 d’octubre per tractar les iniciatives disponibles per al Ple.

Així mateix s’acorda celebrar les sessions de preguntes amb resposta oral del Govern els dies 1 d’octubre, 5 de novembre, 3 de desembre i 14 de gener.

Alhora s’ha acordat que el debat sobre l'orientació política de Govern tindrà lloc el dia 23 de setembre, a les 16 h, el dia 24 de setembre, a les 9 h  i es reprendrà a les 16 h, i el dia 25 de setembre, a les 10 hores.

S’acorda que a partir de la propera sessió del Consell General els 28 consellers generals assistiran al Ple respectant les mesures sanitàries pertinents.

Finalment s’informa que se celebrarà la propera reunió de la Junta de Presidents, el dimarts dia 6 d’octubre, a les 17 h.

Galeria d'imatges