Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Comunicats de premsa / Junta de Presidents

Junta de Presidents

Consell General, 17 de juny del 2020

COMUNICAT DE PREMSA

 

En el decurs de la reunió de la Junta de Presidents celebrada el dia d’avui s’ha determinat designar competent a la Comissió Legislativa de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient per a tractar el Projecte de llei de modificació de la Llei 32/2008, del 18 de desembre, del Cos de Banders i designar competent a la Comissió Legislativa d'Economia per a tractar el Projecte de llei d’esports electrònics.

En el punt relatiu a la reducció salarial dels càrrecs electes del Consell General, s’ha acordat reduir la retribució global de les seves remuneracions. Aquesta reducció serà d’aplicació a partir del present mes de juny i fins el mes de desembre del 2020, inclosa la tretzena paga. En concret, la reducció salarial de la Síndica General i la Subsíndica General es fixa en un 20%, en un 15% la dels presidents dels Grups Parlamentaris i en un 10% per la resta de consellers generals. Dita reducció és aplicable tant als salaris percebuts per part del Consell General com en el complement percebut per part del Grup Parlamentari.

S’estableixen nous procediments en  les polítiques de transparència i en aquest sentit s’acorda publicar al portal web del Consell General a finals del mes de juny, la informació econòmica corresponent a la legislatura actual (maig-desembre del 2019 i primer semestre del 2020):

 

  • dotacions dels grups parlamentaris, en virtut de l’article 25 del Reglament del Consell General.
  • relació de salaris corresponents als càrrecs electes del Consell General
  • relació del complement salarial atorgat pels diferents Grups Parlamentaris
  • comptes anuals i fiscalització dels Grups Parlamentaris tramesos al Tribunal de Comptes
  • dietes relatives al règim de desplaçaments dels consellers generals a l’exterior, acordat en Junta de Presidents de data 7 d’octubre del 2019, i complements per part dels Grups Parlamentaris si escau.

 

Galeria d'imatges