Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Espai premsa / Comunicats de premsa / Junta de Presidents

Junta de Presidents

Consell General, 2 de juny del 2020

NOTA DE PREMSA


En el decurs de la reunió de la Junta de Presidents, celebrada el dia d’avui, s’ha acordat:

Determinació de les comissions legislatives competents per a conèixer de les diferents iniciatives legislatives en tràmit.

Designar competent a la Comissió Legislativa d’Economia per a tractar el Projecte de Llei de mesures de racionalització econòmica i de recursos humans del sector públic i de reducció salarial dels càrrecs electes i de lliure designació de les entitats públiques.

Designar competent a la Comissió Legislativa d'Educació, Recerca, Cultura Joventut i Esports per a tractar el Projecte de llei de modificació de la Llei 9/2014, del 3 de juny, d’ajuts a l’estudi

I designar competent a la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost per a tractar la Proposició de llei de modificació de la Llei 5/2020, del 18 d’abril, de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2.

Previsió d’una sessió ordinària del Consell General.

Celebrar una sessió ordinària del Consell General el dia 25 de juny i el dia 9 de juliol per tractar les iniciatives que estiguin disponibles.

Celebrar una sessió ordinària de preguntes al Govern amb resposta oral el dia 18 de juny i el dia 2 de juliol.

Propera reunió de la Junta de Presidents.

Celebrar la propera reunió de la Junta de Presidents, el dimarts dia 7 de juliol, a les 16 h.

Habilitació de dies

S’acorda que la Sindicatura habiliti els dies del període fora de sessions compresos entre el dia 15 i 31 de juliol del 2020.

Minut de silenci

El Consell General informa que se sumarà demà dimecres dia 3 de juny a les 12 h, al minut de silenci com a mostra de reconeixement a les víctimes de la pandèmia de la Covid-19 i suport a les seves famílies.

La trobada tindrà lloc a la plaça del Consell General a les 11.55 h. Es recomana mantenir les distàncies de seguretat d’un metre i mig entre els assistents.

 

Galeria d'imatges