Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Visita de seguiment del Congrés de Poders Locals i Regionals del Consell d’Europa

Visita de seguiment del Congrés de Poders Locals i Regionals del Consell d’Europa

Casa de la Vall, 19 de setembre de 2023

Una representació del Congrés de Poders Locals i Regions del Consell d’Europa es troba a Andorra fins aquest dimecres per avaluar els avenços en l’aplicació de la Carta Europea de l’Autogovern Local al Principat d’Andorra.

La delegació encapçalada per Jean-Paul Bastin i Christine Chevalley, ponents sobre la democràcia local al Congrés de Poders Locals i Regions del Consell d’Europa, s’ha reunit amb la Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers Institucionals. A la reunió també ha assistit André Roux, membre del Grup d'Experts Independents sobre la Carta Europea de l'Autonomia Local.

Prèviament, han estat rebuts pels síndics generals a Casa de la Vall. La representació europea acompanyada pel cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, i la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, han recorregut les estances de l’antic parlament. Durant la visita, han pogut conèixer la història recent del parlamentarisme andorrà i quin paper desenvolupen les administracions locals, els comuns, en la política nacional.

Galeria d'imatges