Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Visita de l’Ambaixador de Portugal a Andorra al Consell General

Visita de l’Ambaixador de Portugal a Andorra al Consell General

Andorra la Vella, 22 de maig del 2023

En el marc de les visites institucionals que el síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, reben en l’inici d’aquesta legislatura a la seu del Consell General, aquest dilluns a la tarda ha estat el torn de l’Ambaixador de Portugal a Andorra, João Antonio Mira Gomes. 

La trobada ha servit per constatar les bones relacions entre els dos països i la voluntat de les dues parts de continuar donant suport a les iniciatives culturals i socials de la comunitat portuguesa a Andorra que es considera imprescindible per promocionar la integració de la tercera nacionalitat més nombrosa al país. 

D’altra banda, el Síndic General, la Subsíndica General i l’Ambaixador de Portugal han acordat donar un impuls al Grup d’Amistat Andorra-Portugal entre el Consell General i l’Assembleia de la República, que fa anys que roman inactiu, per incentivar l’intercanvi comercial, cultural, social i educatiu entre ambdós països. 

A la reunió també hi han assistit la Cònsol General de Portugal a Barcelona, Ana Isabel Teixeira, i el Cònsol Honorari de Portugal a Andorra, José Manuel Da Silva.

Galeria d'imatges