Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Una delegació de l’ECRI es reuneix amb els presidents de quatre comissions legislatives

Una delegació de l’ECRI es reuneix amb els presidents de quatre comissions legislatives

Casa de la Vall, 4 d'octubre del 2023

Una delegació de la Comissió Europea Contra el Racisme i la Intolerància (ECRI) es troba de visita a Andorra per dur a terme les tasques del cinquè cicle de monitoratge per avaluar el seguiment per part de les autoritats de les recomanacions fetes des d’aquest organisme.

En aquesta ocasió, la visita se centra en tres grans àmbits: la igualtat efectiva; el discurs d’odi i la violència associada a aquest tipus de discurs; i la integració i la inclusió.

En el marc de les avaluacions que està efectuant la delegació de l’ECRI, aquesta tarda, s’ha reunit durant aproximadament una hora amb els presidents de quatre comissions legislatives. En concret, a la reunió que ha tingut lloc al Consell General, hi han assistit Noemí Amador i Salomó Benchlluch, presidenta i vicepresident de la Comissió Legislativa d’Afers Socials i Igualtat; Susanna Vela i Marc Magallon, presidenta i vicepresident de la Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports; Jordi Casadevall i Gemma Riba, president i vicepresidenta de la Comissió Legislativa de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient; i Sílvia Riva, vicepresidenta de la Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers Institucionals.

La delegació de la Comissió Europea Contra el Racisme i la Intolerància la formen Patrice Davost, membre per part de Mònaco, Kristina Pardalos, membre per part de San Marino, Johan Friestedt, secretari executiu de l'ECRI, i Sophie Kurt, membre del secretariat.

Prèviament a la reunió, la delegació de l’ECRI ha estat rebuda pels síndics generals que els han mostrat el nou hemicicle i els han explicat la distribució actual de l’arc parlamentari.


Galeria d'imatges