Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Trobada amb la secretària general de l’OSCE, Helga Maria Schmid

Trobada amb la secretària general de l’OSCE, Helga Maria Schmid

Consell General, 27 de juliol del 2022

La secretària general de l'Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE), la Sra. Helga Maria Schmid ha estat rebuda aquest matí per la subsíndica general, Meritxell Palmitjavila. Schmid, ha arribat al Consell General acompanyada de l’assessora de Joventut i Seguretat, Anastasia Fusco i de l’ambaixador d’Andorra a l’OSCE, Jaume Serra.

Prèviament, la Secretària general de l’OSCE ha inaugurat el Roadshow que s’ha celebrat al Centre de Congressos amb el titulat "OSCE Debating Perspectives 20-30 Roadshow".

Helga Maria Schmid ha pogut visitar la Casa de la Vall abans d’assistir al dinar de treball, ofert per la Ministra d’Afers Exteriors, i on hi assisteixen el cap de la delegació i dos dels membres de la delegació andorrana a l'Assemblea Parlamentària de l'OSCE, Ferran Costa, Roger Padreny i Sandra Codina, respectivament.

La visita s’emmarca en la sèrie de consultes nacionals i regionals que està fent l’OSCE destinades a donar veu a dones i homes joves en els processos de presa de decisions i en la promoció de la seguretat internacional.

Galeria d'imatges