Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Els síndics generals reben a la presidenta del Parlament de Catalunya

Els síndics generals reben a la presidenta del Parlament de Catalunya

Casa de la Vall, 15 de febrer del 2024

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han rebut, aquest migdia, a la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, en la seva visita institucional al Consell General.

Durant la trobada, els síndics generals han explicat a la presidenta del parlament català les diferents estances de la Casa de la Vall, la seu històrica del Consell General, i també han recorregut el nou hemicicle.

Al llarg de la visita, Ensenyat i Erra han mantingut una reunió per tractar aspectes d’interès i de com millorar la col·laboració entre les dues institucions. De fet, la visita de la presidenta del Parlament de la Generalitat s’emmarca en les bones relacions que sempre han mantingut les dues cambres, ja que al llarg de les darreres legislatures s’han alternat les visites de presidents del parlament català a Andorra amb la dels síndics generals a la Generalitat.

Tant el síndic general com la presidenta del Parlament de Catalunya han detallat al final de la trobada la voluntat de continuar mantenint una relació fluida entre les dues institucions en el context del bon veïnatge i les bones relacions transfrontereres que sempre han mantingut Andorra i Catalunya, i que es van fer evidents durant la gestió de la pandèmia de la COVID-19.

Galeria d'imatges