Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Síndic General i Súbsíndica General d'Andorra es reuneixen amb el Raonador del Ciutadà

Síndic General i Súbsíndica General d'Andorra es reuneixen amb el Raonador del Ciutadà

Andorra la Vella, 8 de maig del 2023

El síndic general d'Andorra, Carles Ensenyat, i la Subsíndica General, Sandra Codina, van fer una visita al Raonador del Ciutadà, Marc Vila, en el marc de les seves visites oficial de presentació oficials.

Durant la visita, es va parlar dels temes de major interès per a la ciutadania i es van establir les bases per a una estreta col·laboració entre les tres institucions en la defensa dels drets dels ciutadans i la transparència en la gestió pública.

El Síndic General i la Súbsíndica General van expressar la seva satisfacció per la feina que fa el Raonador del Ciutadà en la defensa dels drets i llibertats dels ciutadans i van manifestar el seu compromís en la promoció d'una cultura de transparència i responsabilitat en la gestió pública.

Per la seva banda, el raonador del ciutadà, Marc Vila, va agrair la visita dels representants del Síndic General i de la Súbsíndica General i va destacar la importància de la col·laboració entre les institucions en la defensa dels drets dels ciutadans i la millora de la qualitat de vida de la població.

La visita va concloure amb l'acord de mantenir una estreta col·laboració en la defensa dels interessos dels ciutadans i la transparència en la gestió pública, en la línia dels objectius que marquen les institucions que representen cada un d'ells.

Galeria d'imatges