Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Resultat de les votacions de la sessió ordinària del Consell General de l'1 de desembre de 2016

Resultat de les votacions de la sessió ordinària del Consell General de l'1 de desembre de 2016

 

10- Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació de l’Acord entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Italiana per a l’intercanvi d’informació en matèria fiscal.

Aprovada per assentiment

11- Examen i votació l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Josep Pintat Forné, president del Grup Parlamentari Liberal, al Projecte de llei de modificació de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme, del 29 de desembre del 2000, modificada per la Llei 8/2006, del 21 de juny, per la Llei 6/2011, del 28 de juliol i per la Llei 16/2012, del 31 de juliol.

Esmena a la totalitat desestimada per majoria: 11 vots a favor i 15 vots en contra

12- Examen i votació l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Josep Pintat Forné, president del Grup Parlamentari Liberal, al Projecte de llei general de l’allotjament turístic.

Esmena a la totalitat desestimada per majoria: 8 vots a favor, 15 vots en contra i 3 abstencions

13- Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Josep Pintat Forné, president del Grup Parlamentari Liberal, al Projecte de llei de modificació de la Llei 3/2007, del 22 de març, del Cos Penitenciari.

Esmena a la totalitat desestimada per majoria: 7 vots a favor, 15 vots en contra i 4 abstencions

14- Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Josep Pintat Forné, president del Grup Parlamentari Liberal, al Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei 8/2014, del 27 de maig, qualificada del Cos de Policia.

Esmena a la totalitat desestimada per majoria: 6 vots a favor, 15 vots en contra i 4 abstencions

15- Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Josep Pintat Forné, president del Grup Parlamentari Liberal, al Projecte de llei del Cos de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments.

Esmena a la totalitat desestimada per majoria: 7 vots a favor, 15 vots en contra i 4 abstencions 


VÍDEO

Galeria d'imatges