Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Quart informe d’Andorra al Comitè per a l’eliminació de la discriminació envers les dones

Quart informe d’Andorra al Comitè per a l’eliminació de la discriminació envers les dones

 

A Andorra és vigent el Conveni sobre l’eliminació de tots els tipus de discriminació envers la dona (més conegut per les seves sigles en anglès CEDAW) des del 14 de febrer del 1997.

Dimecres 23 d’octubre tindrà lloc a Ginebra la presentació del 4t informe d’Andorra al Comitè per a l’eliminació de la discriminació envers les dones (Comitè de la CEDAW).

La consellera general, Maria Martisella, formarà part de la delegació andorrana, delegació encarregada de presentar aquest informe als membres del Comitè de la CEDAW i respondre a les preguntes i dubtes que aquests puguin tenir-hi al respecte. Entre les preguntes que aquest Comitè ja ha fet arribar, figuren preguntes sobre:

  • la Llei 13/2019, del 15 de febrer, per a la igualtat de tracte i la no-discriminació;
  • les mesures adoptades per garantir la igualtat de participació de les dones a l’òrgan legislatiu local;
  • i les estratègies i polítiques previstes per integrar les disposicions de la CEDAW a la legislació nacional.

 

Aquest serà el segon cop que una Consellera General participa a la presentació d’un informe al Comitè de la CEDAW, participació recomanada per múltiples institucions, entre les quals l’Assemblea Parlamentària de la Francofonia (APF) i la Unió Interparlamentària (UIP).

 

 

Galeria d'imatges