Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Per què és important l'educació? Per què és important anar a l'escola? #InternationalDayofEducation

Per què és important l'educació? Per què és important anar a l'escola? #InternationalDayofEducation

El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i el Consell General organitzen, amb motiu del Dia Internacional de l’Educació un concurs adreçat a tots els alumnes del país per promoure la reflexió entre els infants i joves sobre el dret a ésser educats i a poder assistir a l’escola.

Sota el títol ‘Educació per a tothom, digues la teva’, s’impulsa aquesta iniciativa per a l’alumnat dels diferents sistemes educatius i dividit en funció del curs d’escolarització que realitzen.

Els alumnes de primera Ensenyança poden presentar un dibuix, un rodolí o un text breu –segons si fan primer cicle, segon o tercer– al voltant de la pregunta ‘per què és important anar a l’escola?’. Els de segona Ensenyança que vulguin participar-hi han de presentar una fotografia que reivindiqui el dret a l’educació, i els de Batxillerat i Formació Professional han d’escriure una piulada que sintetitzi perquè és important l’educació.

S’hi pot participar fins al divendres 15 de gener. Els treballs finalistes de cada categoria es faran públics el dia 25 de gener 2021. Els treballs guanyadors de les categories de Primera Ensenyança rebran un lot de material escolar. Els treballs guanyadors de Segona Ensenyança i Batxillerat rebran una tauleta digital. L'acte de lliurament de premis  tindrà lloc al vestíbul del Consell General el proper dia 25 de gener a les 18 hores.


Educació per a tothom: digues la teva! 

#InternationalDayofEducation

Galeria d'imatges