Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Les noves inspectores de l’APDA juren el seu càrrec davant el síndic general

Les noves inspectores de l’APDA juren el seu càrrec davant el síndic general

Casa de la Vall, 23 d'octubre del 2023

Les dues noves inspectores de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades (APDA) han jurat el seu càrrec, aquest dilluns al migdia, davant del síndic general, Carles Ensenyat, a la sala dels passos perduts de Casa de la Vall.

Les noves inspectores, Belina Babi i Sabrina Pujol, substitueixen a les dues inspectores que fins ara estaven en el càrrec i que recentment havien presentat la seva dimissió.

El síndic general ha emplaçat les noves inspectores, i globalment a l’APDA, a vetllar “per la defensa d’un dret constitucional de vital importància per la nostra societat” com és la protecció de les dades dels ciutadans.

A més, Ensenyat també ha remarcat que el Consell General, a través de la Comissió Legislativa de Justícia i Interior, estarà a disposició de l’APDA “per respondre les vostres necessitats, enfortint la institució, així com per fer un exhaustiu seguiment dels esdeveniments d’aquest nou capítol que avui s’inicia”.

Amb els nomenaments d’avui, l’Agència Andorrana de Protecció de Dades recupera la normalitat pel que fa al personal inspector, disposant novament de dues places plenament operatives.

Galeria d'imatges