Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / La delegació del Consell General a l’APF participa en la 35a Assemblea Regional Europea

La delegació del Consell General a l’APF participa en la 35a Assemblea Regional Europea

Casa de la Vall, 5 de novembre del 2023

Aquest dilluns i dimarts, 6 i 7 de novembre, la delegació del Consell General a l’Assemblea Parlamentària de la Francofonia (APF) assisteix a la 35a Assemblea Regional Europea que té lloc a Atenes, Grècia.

La delegació està encapçalada per Marc Magallon (GPD), president, i formada per Pere Marsenyach (GPD), Carine Montaner (GPAE) i Núria Segués (GPC).

En aquesta ocasió, l’Assemblea Regional Europea ha escollit com a tema central la guerra al centre d’Europa i si aquesta pot suposar la creació d’un nou ordre mundial. Al llarg dels dos dies es tractarà aquest conflicte des de diversos punts de vista com les seves conseqüències en l’àmbit migratori, energètic i econòmic; els reptes que suposa per a la democràcia i com el món s’enfronta a un panorama cada cop més fragmentat; i la dificultat d’assolir una governança conjunta en aspectes que poden afectar tota la població mundial. Els membres de la delegació andorrana participaran en els tres panells que analitzaran el conflicte.

A més , el president de la delegació del Consell General a l’APF, Marc Magallon, assistirà, aquest dilluns al matí, a la Conferència de presidents de l’Assemblea Regional Europea.

Galeria d'imatges